Kas ma peaksin https://laendle.info/laen-eraisikult/ eraisikutele laenu andma?

Eraisikutele laenu andmisel tuleb arvestada paljude teguritega. Nende hulgas on kahe osapoole vaheline suhtlus ja intressimäärad. Peaksite neid otsuse tegemisel kaaluma, et saaksite parima võimaliku pakkumise.

tagatiseta laen

Peresisesed laenud

Kui vanem või vanavanem soovib aidata pereliikmel kodu soetada või ettevõtlusega alustada, on sageli võimalik seda teha peresisese laenu kaudu. Nendel laenudel on palju eeliseid ja need võivad olla väärtuslikuks vahendiks vara ülekandmise planeerimisel. Kuid nendega kaasnevad ka teatud riskid. Kui kaalute perekonnasisest laenu, konsulteerige kindlasti advokaadiga.

Peresisesed laenud peaksid olema struktureeritud viisil, mis talub sisemise tuluteenistuse kontrolli. See tähendab, et enne laenu jätkamise otsustamist peaksite hoolikalt analüüsima kõiki laenu aspekte.

Laen peab vastama Internal Revenue Service’i reeglitele, sealhulgas arvestama intressi miinimummääraga. Lisaks peate tagama, et laenuvõtja on krediidivõimeline. Lisaks peate oma laenu dokumenteerima, et IRS ei pea seda maksustatavaks kingituseks.

Saate luua laenu, mis on struktureeritud nii, et saate kasu kõrgest kinkemaksuvabastusest. Kui aga teie laenuvõime ei ole kõrge, peate võib-olla tegema lisamakseid, et hoida oma laenu heas seisukorras.

Peresisesed laenud võivad olla väärtuslik https://laendle.info/laen-eraisikult/ maksuplaneerimise strateegia. Need aitavad teil raha säästa ja oma varadesse investeerida. Samal ajal võivad need aidata teil vältida kinnisvaramakse. Oluline on meeles pidada, et kuigi need on kasulikud, kaasnevad nendega juriidilised ja maksuriskid.

Nende võimalike negatiivsete külgede tõttu on oluline valida perekonnasisene laenustruktuur, mis rahuldab nii IRS-i kui ka laenuandjat. See tähendab, et pöörake tähelepanu küsitavale intressisummale ja otsustate, kuidas laenu kajastate.

Samuti peaksite arvestama laenuandja rahavoogude vajadustega. Sissetulekuallikaga laenuandjad peavad veenduma, et nende laen on struktureeritud nii, et nad saaksid teenida piisavat sissetulekut. Samamoodi, kui laen on struktureeritud nii, et seda ei jaotata võrdselt, võib see perekonnas konflikti tekitada.

Peresiseseid laene on mitut tüüpi.Mõned on lühiajalised, teised on keskmise tähtajaga ja mõned on pikaajalised. Näiteks lühiajalise laenu saab vormistada igakuiselt või poolaastalt. Samuti võib keskmise tähtajaga laen olla tähtajaga kolm kuni üheksa aastat.

Madalad intressimäärad

Kui tegemist on eralaenuga, ei pea te panka rikkuma. Madala intressimääraga laene leiate pankadest, krediidiliitudest ja vastastikustelt laenuandjatelt. Samuti on hea mõte teha sisseoste parimate hindadega. Need pakkumised võivad olla teie piirkonna jaoks kohandatud ja nõuavad pisut jalgade tööd, kuid hüved on seda pingutust väärt.

Näiteks kui otsite kodu parandamise laenu, on teie kohalik pank või krediidiühistu tõenäoliselt teie parim valik. Kui teil on aga kindel krediidireiting, on teie võimalused palju laiemad. Peer-to-peer laenuandja pakub palju konkurentsivõimelisemat intressimäära, kuid peate võib-olla leppima kõrgema algatamistasuga. Suure intressiga laenu muidugi võtta ei taha.

Parima laenuandja valimine võib olla raske otsus. Mõned laenuandjad pakuvad laenu ainult praegustele klientidele. Teised pakuvad samu madalaid intressimäärasid palju suuremale hulgale potentsiaalsetele laenuvõtjatele. Ükskõik, kas otsite koduparanduslaenu, autot või puhkust, parim laen on uurimise küsimus. Õige laenuandja võib teie eelarvet teha või seda rikkuda. Pidage meeles, et pole harvad juhud, kui laenuandja küsib enne laenu heakskiitmist tagatist, seega avaldage kindlasti kõik väärtasjad, mida soovite oma laenutaotlusesse lisada.

Enamik laenuandjaid esitab teile hea meelega saadaolevate laenude nimekirja, seega ärge kartke küsida. Kui te seda teete, olete kindlasti üllatunud, kui paljud laenuandjad on valmis andma teile teie vajadustele vastavaid parimaid intressimäärasid ja tingimusi.

Läbirääkimised

Olenemata sellest, kas olete erakapitaliettevõte või aastatuhande aastane, kes armastab kõrgetasemelist blingi, kehtivad samad põhimõtted. Mõistuse hoidmine on parim viis selle saavutamiseks. Õnneks on valikus palju finteche. Üks okas on siiski lihas. Õnneks on mõned valitud laenuandjad, kes teevad lisamiili. Hästi läbimõeldud gambiit maksab pikemas perspektiivis dividende. Enamik neist meestest on oma valdkonna tippmängijad. Võti tagamaks, et need ei oleks tiksuv viitsütikuga pomm, on tiheda ajakava järgimine.